Företaget

Vi på Ekströms Verkstäder har specialiserat oss på tillverkning och montering av hissdörrar, hissfronter, hisschakt och hisskorgar i standard såväl som i specialutföranden helt efter kundens önskemål. Montering av balkkonstruktioner på vindar i samband med höjning av hissen till vindsplan. Vi tillverkar även hissmaskinbäddar och fundament samt standard och specialfästen till hissar av olika slag.

Över 50 år av hantverk

AB Ekströms Verkstäder startades 1966 av Lars och Göte Ekström. Företaget drivs idag av Göran Ekström och Stefan Stålknapp och är idag ett av de ledande företagen inom området. Bland våra kunder finns hissleverantörer och rulltrappsleverantörer såväl som byggmästare och fastighetsägare.

År 2016 fyllde vi 50 år som smidesföretag inom hiss och bygg.

Mångsidighet

På senare tid har vi också specialiserat oss på inklädnad och beklädnad av balustrader på rulltrappor med ytskikt efter kundens önskemål.

Resultatet av vårt arbete ser du inte överallt, men stöter du på en ovanligt attraktiv och inbjudande entré, är sannolikheten stor att det är Ekströms Verkstäder Produktioner AB som svarat för utförandet.

Miljöpolicy

Genom att följa dessa riktlinjer samt svensk lagstiftning ska Ekströms Verkstäder Produktioner AB uppnå ständiga förbättringar inom miljöområdet.
Miljöansvarig: Tommy Ekström

  • Ekströms Verkstäders mål är kunna tillverka och montera på ett miljöanpassat sätt.
  • Vi ska sträva efter att inköpa, tillverka, marknadsföra och montera våra produkter på med minsta möjliga miljöpåverkan.
  • I våra val av leverantörer och produkter ska vi alltid sträva efter att minska produktens och tillverkningsprocessernas miljöpåverkan.
  • Vi ska alltid sträva efter att hushålla med energi, källsortera avfall och prioritera leverantörer som satsar på minsta möjliga miljöpåverkan.
  • Vi ska öka vår kunskap inom miljöområdet i allmänhet. Vi ska kunna förse kunder och myndigheter med information om våra produkters innehåll och miljöpåverkan.
  • Alla anställda förväntas följa instruktioner och rapportera eventuella miljöproblem då påverkan på miljön är ett gemensamt ansvar.

Några av våra referenser…

Några av våra leverantörer…

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.